Serveis

Capital humà

Descriptik es fonamenta en una àmplia xarxa de professionals especialitzats en cadascuna de les disciplines en què desenvolupem els projectes: subtituladors i audiodescriptors pioners en accessibilitat; traductors, intèrprets, correctors i lingüistes altament qualificats; locutors habituals a la ràdio i a la televisió, i tècnics de so i enginyers informàtics que fan possible qualsevol projecte.

Fonaments

El millor equip de professionals, controls de qualitat exhaustius, juntament amb la tecnologia més avançada i solucions tècniques versàtils, garanteixen la nostra màxima: treballar sempre amb un rigor i amb uns estàndards de qualitat elevadíssims.

Serveis Descriptik


En el terreny
de l’accessibilitat

Podem afirmar que, a dia d’avui, Descriptik és una de les poques empreses que desenvolupa serveis d’accessibilitat audiovisual, un camp encara força inexplorat. En aquest terreny, comptem amb el recolzament d’investigadors de l’àmbit universitari internacional i, per sobre de tot, dels usuaris potencials: persones amb discapacitat visual i auditiva.

L’assessorament constant d’aquests col·laboradors enriqueix cada projecte i fa que els nostres serveis siguin òptims i s’ajustin sempre a les necessitats reals del públic a qui van dirigits.